Կոկոպիտի դիսկեր
Կոկոպիտի միջավայրում արտադրված բանջարեղենը ապահովում է`
• երկարակեցություն
• պտղի գերազանց համ և հյութեղություն
• պտղի կայուն ձև
• բարձր բերքատվություն
• ավելի երկար սեզոնայնություն
• հիվանդությունների նկատմամբ կայունություն
• ավելի ամուր արմատային համակարգ
• ջերմաստիճանային տատանումներին հարմարվողականություն
Կոկոպիտը դիսկերի տեսքով լայնորեն կիրառվում է հատկապես ծաղկամանային բույսերի աճեցման և արդյունաբերական հիդրոպոնիկայի բնագավառներում: Բարձրորակ կոկոպիտի դիսկերը բույսի արմատին են փոխանցում ճշգրիտ քանակի խոնավություն և պաշտպանում դրանք արևի ուղիղ ճառագայթներից:
Տրամագիծը՝ 4 սմ / 6սմ/ 7սմ…. մինչև 22սմ
Չափսը, փաթեթավորումը, որակը կարող են համապատասխանեցվել պատվիրատուի պահանջներին: