Սածիլների ստացման, պահպանման և տեղափոխության գործընթացը առավել հեշտ և արդյունավետ դարձնելու համար ձեռք բերեք սածիլի աճեցման ամաններ (կասետաներ):
Սածիլի աճեցման ամանները (կասետաները)
· Ստացվել են ջերմային ձևավորման մեթոդով, որի շնորհիվ լավ են պահպանում ձևը, կայուն են թունաքիմիկատների քայքայիչ ազդեցության նկատմամբ, կիրառվում են 2-4 տարի:
· Թեթև են և հարմար տեղափոխման համար:
· Բջիջների կոնաձև կառուցվածքը հնարավորություն է տալիս սածիլները տնկելուց առաջ հեշտությամբ հանել՝ առանց վնասելու արմատային համակարգը:
· Ծավալով մեծ տարրաներում բույսը կարելի է աճեցնել ավելի երկար ժամանակ՝ որոշ դեպքերում մինչև հասուն բույս ստանալը:
Մանրամասները տեսեք այստեղ...